2022. 10. 05. Szerda Aurél napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 20:15

Kék hírek

Horgászat helyett két autót is önkényes elvettek a nógrádi fiatalok

A Szécsényi Rendőrkapitányság nyomozói elfogták azt a két fiatalkorút, akik horgászat helyett végül egy este alatt két nyitva hagyott személygépkocsit is elvittek.

  • Horgászat helyett két autót is önkényes elvettek a nógrádi fiatalok

A 14 éves hugyagi lakos és 17 éves szécsényi társa augusztus 9-én a kora esti órákban kerékpárral indultak horgászni, amikor felfigyeltek a Szécsény külterületén található telephely előtt parkoló személygépkocsira – írja a police.hu. 

A gépjármű nyitott állapotát kihasználva a benne hagyott indítókulccsal beindították, azonban azzal csak pár métert tudtak haladni. Ekkor a parkolóban álló másik járműhöz mentek, amelynek ajtajai szintén nyitott állapotban voltak és az indítókulcsot is megtalálták. 

A fiatalok a személygépkocsival a telephely előtt közlekedtek, majd az autókázást megunva azt hátra hagyták, és a helyszínről elfutottak.

A szécsényi nyomozók a két fiatalt elfogták, előállították, és őket jármű önkényes elvétele bűntett megalapozott gyanúja miatt kihallgatták. 

A 14 éves hugyagi és a 17 éves szécsényi lakos a bűncselekmények elkövetését elismerte.

 

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság a hasonló jellegű bűncselekmények megelőzése érdekében kéri a járművezetőket, hogy mindig zárják be a gépkocsi ajtóit, az ablakokat húzzák fel, kapcsolják be a riasztót még akkor is, ha csak pár percre szállnak ki a járműből. 

 

Pecaverzum

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Sokan kaptak furcsa gázszámlát

Sokan kaptak furcsa gázszámlát

A napokban érkeznek vagy már érkeztek meg az új gáz- és áramszámlák. Többeket meglepett az akár több tízezres összeg. A rezsiszámolásban Argyelán József, a Bankmonitor vezető pénzügyi elemzője segített nekünk.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!