2022. 12. 01. Csütörtök Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Soroló

Következik:

Radar 04:00

Kék hírek

Hónapokon keresztül minden nap meggyalázta volt felesége sírját

Minden egyes nap kijárt volt felesége sírjához, azonban koránt sem azért, amiért gondolnánk. Gusztustalan, mit tett a férfi nap mint nap, reggelente a temetőben.

  • Hónapokon keresztül minden nap meggyalázta volt felesége sírját

Úgy tűnik, extrém mód haragtartó volt az a férfi, aki volt felesége sírjához hosszú időn keresztül minden egyes nap kijárt, ám még véletlenül sem azért, hogy tiszteletét tegye, megemlékezzen, netán virágot vigyen. Nem, ő rutinszerűen, nap nap után megjelent a temetőben, hogy rávizeljen a síremlékre, vagy ürüléket hagyjon ott, ahol volt neje nyugodott, akitől nagyjából 50 évvel ezelőtt vált el.

Linda Louise Torello 2017-ben hunyt el, 66 évesen. Rák vitte el, végső nyughelye pedig a New York megyei Orangetownban található az Egyesült Államokban. Az asszony fia, Michael Murphy hónapokkal korábban döbbenten vett észre egy zacskó ürüléket a síron, ám ekkor még csak bosszankodott, ám semmi ártó szándékú tettest nem feltételezett a kellemetlen eset mögött. Úgy gondolta, egy kutyasétáltató felejtette ott a pakkot. Másnap azonban újabb zacskót talált, majd újabbat és újabbat. Végül a temető engedélyével felszerelt egy rejtett kamerát, hogy lebuktassa a fantomot, aki – mint kiderült – Linda volt férje volt.

 

A férfi minden egyes nap megjelent, ráadásul a jelenlegi felesége kíséretében, és vagy odavizelt, vagy székletet hagyott ott.

Noha a férfi tettét kamerafelvételek bizonyítják, a hatóságok nem igazán tudnak mit tenni. Mint magyarázzák, a volt férj nem jelent fizikai veszélyt senkire nézve, sőt, valójában komoly anyagi kárt sem okoz.

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!