2023. 12. 05. Kedd Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:05

Kék hírek

Holttestet találtak a tűzoltók egy szigetszentmiklósi házban

Vasárnap reggel háromnegyed nyolckor érkezett a segélyhívás, amely szerint sűrű füst jön ki egy családi házból Szigetszentmiklóson, a Boglya utcában, és nem kizárt, hogy tartózkodik valaki odabent.

  • Holttestet találtak a tűzoltók egy szigetszentmiklósi házban

Tíz szigetszentmiklósi tűzoltó két járművel néhány percen belül a helyszínre ért. Lángok nem voltak, csak füst áramlott ki a ház ablakán.

A TŰZOLTÓK BEHATOLTAK A HATVAN NÉGYZETMÉTERES TÉGLAHÁZBA ÉS HŐKAMERÁT IS HASZNÁLVA KERESNI KEZDTÉK A LAKÁSBAN LÉVŐ EMBERT.

Ezt nehezítette, hogy az épületben rengeteg bútor, rongy és egyéb szemét volt felhalmozva.

AZ EGYIK SZOBA PADLÓJÁN TALÁLTAK EGY EMBERT, AKINEK AZ ÉLETÉT MÁR NEM LEHETETT MEGMENTENI.

Az öt négyzetméteren izzó rongyokat és szemetet eloltották a tűzoltók, majd egy nagy teljesítményű ventilátorral átszellőztették a házat.

A katasztrófavédelem vizsgálja a tűz keletkezésének okát és a körülményeit.

Ha sok éghető anyagot halmozunk fel, az nemcsak a tűz keletkezésének veszélyét növeli, hanem a menekülés lehetőségét is rontja. A környezetünk tisztán tartása, az épület karbantartása tűzvédelmi szempontból is fontos - áll a Katasztrófavédelem sajtóközleményében.

A kép illusztráció. Forrás: Facebook/@bmokf.hivatalos

Origo

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Újabb magyarellenes kirohanás a román parlamentben

Újabb magyarellenes kirohanás a román parlamentben

Menj a magyar parlamentbe, ott beszélj ilyeneket! Túl sok jogot kaptál itt eddig is! Menj Magyarországra! – ordította teli torokból a hisztérikus kirohanásairól ismert Diana Sosoaca az RMDSZ képviselőjének.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Ismét bíróság előtt Muki, a magyarcsanádi lány gyilkosa

Ismét bíróság előtt Muki, a magyarcsanádi lány gyilkosa

Elkezdődött annak a makói férfinak a pere hétfőn a Szegedi Törvényszéken, aki tíz hónappal azután, hogy szabadult a különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt rá kiszabott büntetéséből, tavaly tavasszal megpróbálta megfojtani nővérét.
Halálos lakástűz volt Apcon

Halálos lakástűz volt Apcon

Lakástűzben meghalt egy ember advent első vasárnapján a Heves vármegyei Apcon - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság helyettes szóvivője az MTI-vel.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!