2022. 05. 19. Csütörtök Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

CPAC Hungary 2022 - Konzervatív Politikai Akció Konferencia 16:50

Kék hírek

Holtan találtak egy 21 éves diáklányt a fürdőszobában

Lakótársai törték rá az ajtót, amikor nem válaszolt.

ragikus körülmények között elhunyt egy 21 éves lány az ukrajnai Luck városában, miután töltőn lévő mobiltelefonja beleesett a vízbe, miközben a kádban fürdött. A helyi sajtó beszámolója szerint a lányra a lakótársai törték rá az ajtót, amikor nem válaszolt.Diáklányt hiába szállították gyorsan kórházba, az orvosok már nem tudták megmenteni az életét. 

A lány áramütés okozta szívleállás miatt halt meg, miután töltőn lévő mobiltelefonja beleesett a kádba, miközben fürdött

A helyi hatóságok nyomozást indítottak a lány halálával kapcsolatban.

Borsonline

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

Hárman meghaltak egy balesetben Kecskemétnél

Hárman meghaltak, ketten pedig súlyosan megsérültek abban a balesetben, amelyben két autó frontálisan összeütközött csütörtök délelőtt Kecskemétnél – közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!