2022. 05. 20. Péntek Bernát, Felícia napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:10

Kék hírek

Holtan találtak egy 21 éves diáklányt a fürdőszobában

Lakótársai törték rá az ajtót, amikor nem válaszolt.

ragikus körülmények között elhunyt egy 21 éves lány az ukrajnai Luck városában, miután töltőn lévő mobiltelefonja beleesett a vízbe, miközben a kádban fürdött. A helyi sajtó beszámolója szerint a lányra a lakótársai törték rá az ajtót, amikor nem válaszolt.Diáklányt hiába szállították gyorsan kórházba, az orvosok már nem tudták megmenteni az életét. 

A lány áramütés okozta szívleállás miatt halt meg, miután töltőn lévő mobiltelefonja beleesett a kádba, miközben fürdött

A helyi hatóságok nyomozást indítottak a lány halálával kapcsolatban.

Borsonline

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Radar - Elhunyt Vangelis

Elhunyt Vangelis, a világhírű görög zeneszerző, aki többek között a Tűzszekerek, az 1492 – A Paradicsom meghódítása és a Szárnyas Fejvadász filmzenéjét is jegyezte. A zeneszerző 79 évet élt.

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

Közös gyakorlat

Közös gyakorlatot szervezett a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság és az E.ON Hungária Csoport Nagykanizsán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!