2022. 10. 05. Szerda Aurél napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Híradó 20:05

Kék hírek

Hétszáz hektáron égett a növényzet Tatárszentgyörgynél

Tűz ütött ki Táborfalván is, Tatárszentgyörgy és Örkény között. A tűzoltóknak végül sikerült megakadályozniuk a lángok terjedését, amely addig 700 hektárt érintett.

  • Hétszáz hektáron égett a növényzet Tatárszentgyörgynél

A tűzről a község polgármestere tett közzé képeket és videót saját facebook oldalán. Akkora volt a tűz, hogy a honvédség is bekapcsolódott a munkába és helikopterekkel oltották a lángokat. A Honvédelmi Minisztérium közleménye szerint a tábor-falvi honvédségi lőtéren lobbantak fel a lángok.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Egész nap demonstráltak a tanárokért

Egész nap demonstráltak a tanárokért

Országos demonstrációt hirdetett mára, a pedagógusok világnapjára a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete. Budapesten élőlánccal, hídfoglalással is tiltakoztak.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!