2023. 11. 30. Csütörtök András, Andor napja
Jelenleg a TV-ben:

Kormányinfó

Következik:

Híradó 15:00

Kék hírek

Helyzet van: Már az állatvédők is ott vannak Varga Irénnél a Ripost cikke után

A Ripost világított rá, hogy Varga Irén méltatlan körülmények között tartja a kutyáit.

  • Helyzet van: Már az állatvédők is ott vannak Varga Irénnél a Ripost cikke után

Ahogy arról a Ripost beszámolt, áldatlan állapotok között tartja két kutyáját Varga Irén. A kutyákat láncra verve a kertben tartják, a szomszédok szerint sokáig otthon sem voltak, az állatokat sem gondozták.

Közismert, hogy Magyarországon tilos kutyákat hosszabb ideig kikötve tartani, a szomszédok és a Sportolók az Állatkínzók Ellen csoport szerint is többször felmerült már Varga Irénnel és férjével (és gyámja), Lacival szemben az állatkínzás lehetősége, ám eddig nem tudtak lépni az ügyben.

A Ripost információi szerint azonban a Szurkolók az Állatokért Alapítvány kiment Varga Irénék piliscsévi házához és felmérték, milyen körülmények között tartják a kutyákat. A két eb a kiérkezésükkor is láncon volt. Az is kiderült, hogy mindkét kutyában van chip, hivatalosan pedig nem is Varga Irén a kutyák gazdája. Korábban már fogadkozott, hogy az egyik állatot visszaadja az eredeti tulajnak, de ez máig nem történt meg.

Információink szerint Varga Irén elsírta magát, amikor az állatvédők közölték vele, elviszik a kutyákat. Azt kérte, hogy legalább a kis feketét had tartsa meg, ám gyámja, Laci állítólag aláírta a papírokat, hogy mindkét kutyáról lemondanak.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Élő közvetítés a Kormányinfóról + videó

Élő közvetítés a Kormányinfóról + videó

Mit, miért tesz a kormány? – címmel tartják meg a legújabb Kormányinfót, amit szokásunkhoz híven élőben közvetítünk televíziónkban, Facebook-oldalunkon és itt a honlapon is ebben a folyamatosan frissülő cikkben.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!