2022. 07. 07. Csütörtök Apollónia napja
Jelenleg a TV-ben:

Mozaik

Következik:

Hitvallók és ügynökök 11:05

Kék hírek

Házában verték agyon az idős férfit – videó

A Pest Megyei Főügyészség vádat emelt két férfi és egy nő ellen, akik egy idős, egyedül élő férfit a házában az értékei megszerzése érdekében halálra vertek.

A két többszörösen büntetett előéletű férfi elhatározta, hogy egy általuk régebb óta személyesen is  ismert, idős aszódi férfi otthonába behatolnak, és ha kell, erőszakkal pénz vagy értéktárgyak  átadására kényszerítik.  

2020. augusztus 22-én két férfi és egyikük barátnője az esti órákban a sértett családi házához mentek,  a kerítésen keresztül bemásztak az ingatlanra. A nő az utcán maradt annak érdekében, hogy társait  veszély esetén figyelmeztesse. 

Az elkövetők a ház bejárati ajtaját berúgták, a házban tartózkodó hetven év feletti sértettre támadtak  és ütlegelni, rugdosni kezdték, majd egy villával és egy késsel megsebezték. A bántalmazás  következtében az erősen vérző idős férfi a földre került, ahol az elkövetők a sértettet tovább rugdosták,  taposták. A két férfi ezt követően a házat átkutatta, és onnan 32.000,-Ft készpénzt, valamint egy  zenedobozt magukhoz véve a figyelő társukkal együtt a helyszínről távoztak.  

A házban magára hagyott sértett röviddel az őt ért bántalmazás után az elszenvedett mintegy 30  rendbeli sérülés következtében a helyszínen életét vesztette. Holttestét csak két nappal később a  hozzá látogatóba érkező testvére találta meg. 

Az elkövetőket a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai rövid időn belül elfogták. 

Az ügyben a Pest Megyei Főügyészség a két férfi ellen nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel,  a bűncselekmény elhárítására idős koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett  emberölés bűntette miatt emelt vádat. A nőt pedig csoportosan, a bűncselekmény elhárítására idős  koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett rablás bűntette miatt vádolta meg. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

ORFK: 11 162-an érkeztek Ukrajnából szerdán

Az ukrán-magyar határszakaszon 5725 ember lépett be szerdán Magyarországra, a román-magyar határszakaszon belépők közül 5437-en nyilatkoztak úgy, hogy Ukrajnából érkeztek - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK).
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!