2022. 05. 20. Péntek Bernát, Felícia napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk - Olvasunk a sorok között

Következik:

Híradó 15:00

Kék hírek

Hatalmas sebességgel csapódott az emberekkel teli épületbe egy Tesla

A sofőr nem állt meg a piros jelzésnél, helyette a gázba taposott, de elvesztette az uralmát a jármű felett és nagy sebességgel, szó szerint nekirepült a Kongresszusi Központ falának az ohiói Columbusban.

A balesetet okozó sofőr azt állította, hogy szimplán elvesztette az uralmat autója felett, ám a hatóságoknak nyilatkozó szemtanúk állítják, hogy a férfi szándékosan gyorsított, hogy átérjen a lámpa sárga jelzésén. Az első becslések szerint 250 000 és 350 000 dollár közötti összegbe fog kerülni az épületben okozott károk helyreállítása, de a dolgok sokkal rosszabbak is lehettek volna.

Az épület ugyanis épp egy lány junior röplabda-bajnokságnak biztosított helyszínt, így az tele volt emberekkel.

A balesetben csak a sofőr szenvedett sérülést, ám a jelentések szerint nem súlyosat. Az újságírók arra nem kaptak választ, hogy a baleset idején aktív volt-e az autopilot funkció a járműben.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

Közös gyakorlat

Közös gyakorlatot szervezett a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság és az E.ON Hungária Csoport Nagykanizsán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!