2023. 12. 01. Péntek Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Erdély és Románia 11:05

Kék hírek

Hatalmas a felháborodás: kukából kivett poharakból itatták a nézőket több magyar moziban

Kivették a kukákból, elöblítették, majd újra eladták a használt poharakat, popcornos és nachosos dobozokat.

  • Hatalmas a felháborodás: kukából kivett poharakból itatták a nézőket több magyar moziban

Kivették a kukákból, elöblítették, majd újra eladták a Miskolc Plázában működő Cinema City büféjében dolgozó diákok a használt poharakat, popcornos és nachosos dobozokat - tudta meg a Blikk. A felháborító trükk jövedelmező volt a büféseknek, ugyanis főnöküknek az eladott műanyag tartók, papírpoharak után kellett elszámolniuk. A pláza kamerái azonban lebuktatták őket.

A lap úgy tudja, az ország több városában is történt ilyen.

Van, ahol már lezárult a nyomozás, ott ügyészi megrovást kaptak az elkövetők. A miskolci ügyben azonban még tart az eljárás.

Rettenetesen szégyellem, amit elkövettem. Most már tudom, ez milyen súlyos dolog, de akkor igazság szerint egy jópofa diákcsínynek tűnt. Bevallottam a rendőrségnek is, hogy valóban kivettük a dolgokat a szemétből, majd újra hasznosítottuk őket. Szeretnék mindenkitől bocsánatot kérni, egyszerűen hülye voltam, aminek vállalom minden következményét– tolmácsolta a beismerő vallomást tett egyik büfés szavait az ügyvédje, Lichy József.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!