2021. 12. 04. Szombat Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hírek 09:00

Kék hírek

Hamis alvázszám a beregsurányi határátkelőhelyen

Manipulált alvázszámú gépkocsival akarta elhagyni az országot.

A beregsurányi közúti határátkelőhelyen jelentkezett kilépésre egy gépkocsival közlekedő ukrán állampolgár 2021. október 13-án. Az alapos ellenőrzést végző rendőrök megállapították, hogy a 22 éves férfi által vezetett Mercedes-Benz Sprinter 315 CDI típusú mikrobusz alvázszámát meghamisították. A jármű további vizsgálata során kiderült az eredeti alvázszáma, mely alapján az autót az olasz hatóság a Schengeni Információs Rendszerben körözi. A rendőrök a külföldi férfit egyedi azonosító jellel visszaélés bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt a Vásárosnaményi Rendőrkapitányságra előállították. A rendőrség a gépkocsit lefoglalta és a további eljárás során felvette a kapcsolatot a körözést kibocsátó hatósággal.

Police.hu

Kép: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!