2022. 09. 27. Kedd Adalbert napja
Jelenleg a TV-ben:

Bűnösök kora

Következik:

Bűnösök kora 02:30

Kék hírek

Hamar utolérték a rendőrök a drogot rejtegető férfit

Kábítószer birtoklása miatt folytatott büntetőeljárást a Móri Rendőrkapitányság egy 39 éves komáromi férfival szemben. A nyomozók a napokban befejezték az ügy vizsgálatát.

  •   Hamar utolérték a rendőrök a drogot rejtegető férfit

A rendőrök Móron, az Akai úton található áruház parkolójában ellenőriztek 2022. február 24-én délután egy férfit, majd át akarták vizsgálni a járművét is, ezért megkérték, hogy nyissa ki az autót. Ezt a férfi meg is tette, ám a következő pillanatban a jobb hátsó ülés felé nyúlt, ahonnan magához vette hátitáskáját, majd futásnak eredt, és többszöri rendőri felszólításra sem volt hajlandó megállni.

A járőrök, mikor utolérték az ellenállást tanúsító menekülőt, megbilincselték, és átvizsgálták a hátitáskát, melynek során két lefóliázott csomagban összesen több mint 300 gramm kábítószergyanús zöld növényi törmeléket találtak. A férfit előállították a Móri Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki. A lefoglalt anyagok igazságügyi vegyészszakértői vizsgálata a mintákban kábítószernek minősülő vegyületeket mutatott ki.

A móri rendőrök a kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás vizsgálatát a napokban befejezték, és a keletkezett iratokat az illetékes ügyészségnek megküldték.

Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!