2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Kék hírek

Halmozta a bűncselekményeket

A rendőrök őrizetbe vették a 30 éves pápai férfit.

  • Halmozta a bűncselekményeket

A Pápai Rendőrkapitányság körzeti megbízottjai 2022. október 6-án 12 óra 5 perckor Pápán egy első forgalmi rendszám nélkül közlekedő személygépkocsira lettek figyelmesek. A jármű után indultak, majd egy közeli utcában intézkedés alá vonták az autót és annak sofőrjét. Az igazoltatáskor megállapították, hogy a 30 éves járművezető a biztonsági övet nem használta, mivel azt a rongálódása miatt becsatolni nem lehetett, ezért vele szemben közigazgatási bírságot szabtak ki. Az intézkedés során kiderült, hogy a pápai lakos soha nem rendelkezett vezetői engedéllyel és a Veszprémi Járásbíróság 2022. november 12-ig el is tiltotta a vezetéstől. Az egyenruhások továbbá megállapították, hogy a gépkocsi hátsó rendszámtáblájának helyén egy olyan román felségjelzésű rendszám volt, amelyről a sofőr úgy nyilatkozott, hogy azt aznap reggel találta, majd felszerelte az egyébként érvényes hatósági jelzéssel nem rendelkező autójára. A rendőrök a férfi ruházatának átvizsgálásakor - a mobiltelefonjának tokjában - alufóliába tekert kábítószergyanús anyagmaradványt találtak, amelyet a külföldi rendszámmal együtt lefoglaltak. A körzeti megbízottak a gépkocsivezetőt elfogták, és mintavétel elvégzése céljából előállították a helyi egészségügyi intézménybe, ahol a vele szemben alkalmazott kábítószer-gyorsteszt pozitív eredményt mutatott.

A fiatalembert járművezetés bódult állapotban és járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség, továbbá kábítószer birtoklása bűntett és egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a pápai rendőrök gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették.

 police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Top10 - Térjünk a lényegre!

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!