2021. 12. 09. Csütörtök Natália napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hírek 09:00

Kék hírek

Hallotta a csattanást, ennek ellenére továbbhajtott

A hajdúszoboszlói rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát. A férfinek cserbenhagyás miatt kell felelnie.

A nyomozás adatai szerint egy férfi közlekedett tehergépkocsijával a 3316-os úton 2021. szeptember 6-án 7 óra körül. A sofőr, Balmazújváros irányából Nagyhegyes felé haladt, amikor figyelmetlensége miatt áttért a szemközti forgalmi sávba és az autó visszapillantó tükrével nekiütközött egy másik gépkocsinak. A görbeházi lakos ugyan hallotta a csattanást, de a helyszínről adatai hátrahagyása nélkül továbbhajtott egyenesen Törökszentmiklósra. A baleset során személyi sérülés nem történt.

A hajdúszoboszlói rendőrök a bejelentést követően azonnal a helyszínre mentek, és a beszerzett adatok alapján rövid időn belül azonosították a járművezetőt. A férfit másnap már cserbenhagyás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, amely során beismerő vallomást tett.

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és a keletkezett iratokat megküldte az illetékes ügyészségnek.

Police.hu

Kép: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Közlekedésbiztonsági tanösvény Miskolcon

Az állatkert lehetőséget biztosít a növény és állatvilág megismeréséhez, ugyanakkor a kialakított közlekedési útvonal lehetővé teszi a közlekedés szabályainak megismerését.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Autók az árokban

Győr-Moson-Sopron megye területén a rendőrök hat személyi sérüléssel és kilenc anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek az elmúlt 24 órában.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!