2022. 08. 12. Péntek Klára napja
Jelenleg a TV-ben:

Musis et Virtutibus - Múzsák és erények

Következik:

Vezércikk 03:00

Kék hírek

Halálra rázta csecsemőjét

Az elhunyt gyermek anyja még védeni próbálta a párját, de a rendőrök átlátták a mesén.

  • Halálra rázta csecsemőjét

Alig élhetett az az ártatlan kisfiú, akivel az édesapja részegen csúnyán elbánt. A 20 éves férfi kábult állapotban állítólag durván megrázta újszülöttjét.

A nashville-i Joshua R. Lane és a gyermek édesanyja múlt vasárnap kórházba rohantak a picivel, ahol az orvosoknak sikerült stabilizálni a csöppség állapotát. Később átszállították egy gyermekkórházba, hogy további szakszerű ellátást és kezelést kapjon.

Csakhogy mint kiderült a csecsemőnek súlyos fejsérülése volt, ami olyan szintű kárt okozott, hogy szinte semmilyen agyi funkciója nem volt. Továbbá zúzódások borították az aprócska testét és egy bordatörést is elszenvedett.

Az anya azzal próbálta védeni párját a rendőrökkel szemben, hogy azt állította: a férfi ki volt ütve, és valószínűleg ezért rázhatta meg a babájukat. Sőt, azzal magyarázta a fiúcska lábán keletkezett zúzódásokat, hogy az csak csipkedés nyomai.

A nashville-i rendőrség két nappal később arról értesült, hogy a csecsemő meghalt. Joshua ellen eredetileg kétrendbeli súlyos gyerekbántalmazás miatt indítottak eljárást, ami később emberölésre módosult. Ugyan eredetileg megállapítottak egy 150 ezer dolláros óvadékot, de Lane mégsem bocsátható szabadlábra, mivel folyamatban van ellene egy családon belüli erőszakkal kapcsolatos eljárás is.

Bors

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!