2021. 12. 02. Csütörtök Melinda, Vivien napja
Jelenleg a TV-ben:

Hírek

Következik:

Paláver 16:05

Kék hírek

Hajnali meglepetés

A szécsényi rendőrök befejezték a nyomozást azzal a férfival szemben, aki Rimócon az otthonában bántalmazta ismerősét.

A Szécsényi Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy 20 éves rimóci lakossal szemben.

A 20 éves férfi 2021. május 16-án 5 óra 30 perc körül megjelent ismerőse rimóci lakásán, ahová a nyitott bejárati ajtón keresztül bement. A férfi a hálószobához sietett, majd az ágyra fellépve az abban fekvő és az ütésekre felriadó sértett arcára és fejére – a magával vitt baseball ütővel – több ütést mért. A sértett a beszerzett orvosi vélemények alapján az ütések következtében súlyos sérülést szenvedett.

A rendőrök az ügyben a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a keletkezett iratokat az ügyészségnek megküldték.

Police.hu

Kép: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!