2022. 09. 26. Hétfő Jusztina napja
Jelenleg a TV-ben:

Interpellációk

Következik:

Híradó 16:55

Kék hírek

Ha megtalálnám azt a cápát, megölelném – cápatámadásnak köszönheti életét a családapa

Bár a férfit megharapta a ragadozó, így jöttek rá az orvosok, hogy gyilkos tumor növekszik benne.

  • Ha megtalálnám azt a cápát, megölelném – cápatámadásnak köszönheti életét a családapa

Eugene Finney még 2015-ben ment el úszkálni a kaliforniai Huntington Beach-re a családjával. Épp a kislányával lubickolt, amikor hatalmas ütést érzett a hátán. 

Olyan érzés volt, mintha a csomó téglával ütöttek volna meg, vagy egy autó gázolt volna el. Még soha azelőtt nem éreztem ilyet– idézte a családapát a The Sun. 

A férfi azonnal a partra sietett, ekkor vette észre barátnője a hosszú, vérző sebet a hátán. Hamar kiderült, hogy a sérülést az ottani vizekben gyakran megforduló fehér cápa okozta. Szerencsére a férfi ezzel meg is úszta a veszélyes találkozást, viszont nem sokkal később furcsa, nyilalló fájdalmakat érzett, így attól tartva, hogy a cápaharapás okozta, gyorsan orvoshoz fordult. 

A sürgősségin viszont megdöbbentő hírt közöltek: a vizsgálatok közben Eugene veséjében egy apró, ám rosszindulatú daganatot találtak.A férfit így azonnal megműtötték, kivették a daganatot, és a veséje 20 százalékát is eltávolították, viszont kiderült: a véletlennek köszönhetően időben elkapták a veszélyes tumort, így a családapa élete megmenekült. Eugene Finney úgy érzi, jelet kapott az égiektől azzal, hogy megharapta a cápa.

 

 

– Üzenetet kaptam az anyatermészettől, mert a harapással indult az egész, ezért mentem be a kórházba. Ha ez nincs, soha nem megyek el, nem derül ki, és már negyedik stádiumban lennék. Elkezdtem volna fogyni és lebetegedni, de akkor már késő lett volna – szögezte le. Nem csoda, hogy különösen hálás annak a cápának, aki megharapta:

Ha megtalálnám, megölelném őt– jelentette ki.  

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

Lezárt akta: betört és gyújtogatott

Lezárt akta: betört és gyújtogatott

A Szegedi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy szegedi férfi ellen aki betört egy belvárosi ingatlanba, majd tüzet gyújtott.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!