2022. 05. 17. Kedd Paszkál napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Vetítő 11:00

Kék hírek

Gyorsan reagált az iskolaőr

Egy kazincbarcikai iskolában kábítószert átadó és fogyasztó tanulókat hallgattak ki a rendőrök gyanúsítottként.

Egy kazincbarcikai középiskola pedagógusa élt jelzéssel az intézmény iskolaőre felé, hogy egyik tanulója egy gyanús alufólia-csomagot adott át egy másik diáknak. Az oktatási intézményben szolgálatot teljesítő iskolaőr azonnal értesítette a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság munkatársait a történtekről, illetve megkezdte a hallgatók kikérdezését, akik megerősítették a tanár által elmondottakat.

A rendőrök előállították a fiatalokat és a kapitányságon megkezdték kihallgatásukat.

Kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt egy 16 éves fiút, míg kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 17 éves lányt és egy 15 éves fiút hallgattak ki gyanúsítottként a nyomozók. Az eljárás során az alufóliába csomagolt zöld növényi törmelék (marihuána) is lefoglalásra került.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén szolgálatot teljesítő iskolaőrök és a tanintézmények között kiemelkedő az összefogás, és a segítő szándék. A jelen ügy is azt mutatja, hogy a gyors reagálás sokat segített az ügy sikeres felderítésében.

 

 

Police.hu

kép: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

A gyalázat napja

A Newsmax 42 perces dokumentumfilmje a Capitolium 2021. január 6-i ostromáról - Globál, szombat 23 óra, HírTV.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!