2022. 09. 27. Kedd Adalbert napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Kék hírek

Gipszelt kézzel verte nyakon a sétálót

A garázdaság vétsége és könnyű testi sértés vétsége miatt indult ügyben az Esztergomi Járási Ügyészség vádirata alapján az Esztergomi Járásbíróság 1 év 11 hó börtönbüntetésre és 3 év közügyektől eltiltásra ítélte azt a többszörös visszaeső férfit, aki gipszelt kezével ütött meg egy járókelőt, az ügyészség súlyosításért fellebbezett az ítélettel szemben.

  • Gipszelt kézzel verte nyakon a sétálót

A férfi 2019. március 18. napján 13 óra körüli időben Esztergomban a Jókai utcában haladt a Széchenyi tér irányába élettársával, amikor velük szembe, az Árok utca irányába haladt sértett és osztálytársa, akik ekkor jöttek ki közeli gimnáziumból.

A férfi jobb kezén egy korábbi sérülése miatt gipszkötés volt elhelyezve. A gipszkelt kezű férfi és élettársa elhaladtak a sértett és osztálytársa mellett, majd néhány méterrel távolabbról a férfi a sértett és barátja után ordított, őket indulatosan „mit képzeltek?” kérdéssel számonkérte, majd visszafelé indult a sértett és barátja irányába, akik nem értették ezt viselkedést.

A férfi odaért az időközben megálló sértetthez, akit élettársa útmutatása alapján számon kért, amiatt, hogy élettársa elmondása szerint a sértett korábban több alkalommal cigarettát kért tőle, aki nem adott neki, ezért őt a sértett megkergette. Az elkövető a választ meg sem várva sértettet 3 alkalommal a gipszkötésben lévő jobb kezével megütötte, az ütések sértett arcának bal fül alatti részét és nyakának bal oldali részét találták el. A sértettnek emiatt 8 napon belül gyógyuló arczúzódása keletkezett.

Az Esztergomi Járásbíróság az elkövetőt 1 év 11 hó börtönbüntetésre és 3 év közügyektől eltiltásra ítélte az elkövetőt.

Az ügyészség az elsőfokú ítélettel szemben, a vádlott terhére, a szabadságvesztés és a közügyektől eltiltás súlyosításáért jelentett be fellebbezést. A vádlott és védő enyhítésért jelentett be fellebbezést.

Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!