2023. 12. 01. Péntek Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Erdély és Románia

Következik:

Híradó 12:05

Kék hírek

Fővárosi színházból lopott - perceken belül elfogták

A sértett hiánytalanul visszakapta táskáját.

  •   Fővárosi színházból lopott - perceken belül elfogták

Egy VI. kerületi színház dolgozóinak tűnt fel egy - a színfalak mögött illetéktenül járkáló  férfi 2022. március 12-én 20 óra körül.

Amikor a portás kérdőre vonta,  az ismeretlen sietve távozott volna,  de a Készenléti Rendőrség közelben szolgálatot teljesítő járőrei az utcán elfogták. Az 52 éves férfinél egy táskát találtak, amit a dolgozók részére fenntartott teremből lopott el. Sz. Viktort a VI. Kerületi Rendőrkapitányságra állították elő, ahol lopás vétség elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki. ​

A tulajdonos még aznap este visszakapta táskáját.​

Police.hu

kép:Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!