2022. 10. 03. Hétfő Helga napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 08:00

Kék hírek

Fokozott rendőri jelenlét Fejér megye közútjain

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szakemberei is csatlakoztak az Európai Unió területén megrendezett Roadpol „Safety Days” elnevezésű közlekedésbiztonsági akcióhoz.

  • Fokozott rendőri jelenlét Fejér megye közútjain

A közlekedési szakemberek 2022. szeptember 21-én a megye közútjain fokozott ellenőrzést tartottak a személyi sérüléses közúti közlekedési balesetek számának csökkentése, valamint a közlekedés biztonságának javítása céljából. Az egyenruhások fokozott figyelmet fordítottak a személy- és vagyonbiztonságot veszélyeztető cselekmények kiszűrésére, illetőleg a passzív biztonsági eszközök – különösen a biztonsági öv, gyermekbiztonsági rendszer, motorkerékpár-bukósisak – előírásszerű használatának ellenőrzésére. Ezen túlmenően a gyalogosok, a kerékpárosok, a segédmotor-kerékpárosok és a motorkerékpárosok által elkövetett közlekedési jogsértések észlelése esetén is a jogszabályi előírásoknak megfelelően intézkedtek.

A rendőrök a kerékpárosok esetén nemcsak a biztonságos közlekedésre alkalmasságot vizsgálták, de ellenőrizték a járművek kötelező tartozékait is, valamint felhívták a figyelmet a sebességhatárok betartására.

… hogy senki ne veszítse életét a közutakon!

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!