2022. 01. 25. Kedd Pál napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 07:00

Kék hírek

Figyelmetlenség vezetett súlyos balesethez

A hajdúnánási rendőrök befejezték a baleset körülményeinek vizsgálatát.

Egy 25 éves férfi közlekedett személyautójával 2021. július 11-én 15 óra körül Hajdúnánás és Balmazújváros között, a 3323-as úton. Figyelmetlensége miatt a sofőr lesodródott az útról, majd a gépkocsi többször megpördült a tengelye körül és végül a tetejére borulva állt meg. Füstölni, majd lángolni kezdett, azonban a vezetőjének és utasának sikerült kimásznia roncsból. Az autó teljesen kiégett, azt a katasztrófavédelem munkatársai oltották el. A balesetben az utas súlyos sérüléseket szenvedett.  

A Hajdúnánási Rendőrkapitányság munkatársai később gyanúsítottként hallgatták ki a jármű vezetőjét, aki elismerte a felelősségét a baleset okozásáért. Közúti baleset gondatlan okozása vétség miatt kell felelnie. A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a keletkezett iratokat átadták az illetékes ügyészségnek.

Police.hu

kép: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Isten veled, Bajnok!

Ezzel a címmel búcsúzott Orbán Viktor miniszterelnök közösségi oldalán Csollány Szilvesztertől.

Műsorok

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

Rendőrkézen a rongáló

A XVIII. kerületi rendőrök tetten érték és a helyszínen elfogták azt a férfit, aki a gyanú szerint megrongált egy gépkocsit a fővárosban.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!