2023. 12. 02. Szombat Melinda, Vivien napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Vezércikk 14:05

Kék hírek

Fiatalokból álló kábítószer-kereskedő szervezetet számoltak fel a rendőrök

A hajdú-bihari nyomozók a több mint 10.000 oldalas ügy iratait átadták az ügyészségnek.

  • Fiatalokból álló kábítószer-kereskedő szervezetet számoltak fel a rendőrök

A rendőrségnek olyan információ jutott a tudomására, hogy Debrecenben egy apartmanházban több fiatal fiú is kábítószerrel kereskedik.

A rendőrök 2020. március 12-én kutatást tartottak az ingatlanban, ahol marihuánát, valamint több csomag extasy tablettát is lefoglaltak, majd előállítottak és gyanúsítottként hallgattak ki két debreceni, valamint két hajdúsámsoni lakost.

A nyomozás adatai szerint a 19 éves T. Gábor, a 20 éves K. Benjámin, a 20 éves K. László, valamint a 21 éves D. Tamás Debrecenben és annak környékén árulták a kábítószert. A szálak kibogozása során a rendőrök arra is fényt derítettek, hogy K. Benjámin a tiltott szereket egy 15 éves, ugyancsak debreceni ismerősén keresztül vásárolta Budapestről. A fővárosi elosztójuk, a 22 éves Sz. Árpád volt, aki tudta, hogy a két fiatal kereskedelmi céllal vásárolt tőle kábítószert. 

A nyomozók mind a hat fiatalt bűnügyi őrizetbe vették, a Debreceni Járásbíróság pedig elrendelte a letartóztatásukat. 

Az ügy felderítése során az is kiderült, hogy a gyanúsítottak iskolák, gimnáziumok környezetében is árulták a marihuánát és a tablettákat.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya bűnszövetségben, jelentős mennyiségre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a fiatal kábítószer-kereskedőkkel szemben. A nyomozók továbbá 12 fogyasztót is elszámoltattak, nekik kábítószer birtoklás vétség miatt kell felelniük. A szükséges eljárási cselekményeket elvégezték a rendőrök és a keletkezett iratokat megküldték az illetékes ügyészségnek. A kábítószer-kereskedelem bűntett minősített esetben akár öttől húsz évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

 

Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Idén is elindultak a fényes BKV járművek + videó

Idén is elindultak a fényes BKV járművek + videó

Kilenc feldíszített járműből áll a BKV idei ünnepi fényflottája. A járművek december 1-én este indultak útjukra a fővárosban. Öt kilométernyi fényfüzér, 140 ezer energiatakarékos LED-izzó díszíti a járműveket. A fényflotta január 7-ig közlekedik.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!