2023. 12. 01. Péntek Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napindító 07:55

Kék hírek

„Fémhulladékként szétszerelve eladom” – ez volt a terve az autótolvajnak, de a budapesti rendőrök elfogták

Az elkövető a gyanú szerint tippmixre költötte a rábízott munkadíjat; az adósságot az autó darabjaiért befolyt összegből akarta megadni.

  • „Fémhulladékként szétszerelve eladom” – ez volt a terve az autótolvajnak, de a budapesti rendőrök elfogták

A rendelkezésre álló adatok szerint 2022. március 15-én és március 17-én két balesetben összetört autót is elloptak Budapest XIV. és IV. kerületéből.

A zuglói rendőrök a nyomozás során azonosították a feltételezett elkövetőt, egy 30 éves férfit, akivel szemben elfogatóparancsot adtak ki; H. Ferenc ezt követően 2022. március 21-én feladta magát a XIV. Kerületi Rendőrkapitányságon.

A nyomok egy üllői telephelyre vezettek, ahol a nyomozók kutatást tartottak és megtalálták az ellopott autókat építési törmelékbe temetve. Kiderült, hogy mielőtt a férfi szétszedte volna őket, a telepen felhalmozott hulladék meggyulladt és átterjedt a két kocsira. Azok értéke közel 600 ezer forint volt, a tűzben teljesen kiégtek​.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. Kerületi Rendőrkapitánysága H. Ferencet előállítása után kétrendbeli lopás bűntett és egyrendbeli hulladékgazdálkodás rendjének megsértése bűntett gyanúja miatt hallgatták ki. A férfi a cselekmények elkövetését elismerte, valamint elmondta, hogy a rábízott munkabért tippmixre költötte, így azt a járművek darabjaiból begyűjtött pénzből akarta megadni.​

Police.hu

kép: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A nap kérdése

A nap kérdése

Számított rá, hogy végül a Momentum és a DK is támogatja Karácsony Gergelyt?

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!