2022. 11. 26. Szombat Virág napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem - 2x2 néha öt

Következik:

Híradó 18:30

Kék hírek

Felismeri?

A szekszárdi rendőrök a tolnai megyeszékhelyen történt bolti lopás kapcsán kérik a lakosság segítségét.

  • Felismeri?

A Szekszárdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 1046/2022. bű. számon büntetőeljárást folytat szabálysértési értékre egy, vagy több közokirat, magánokirat, készpénz-helyettesítő fizetőeszköz egyidejű elvételével elkövetett lopás vétség gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen az alábbi tényállás alapján:

Hermann Ferencné feljelentést tett ismeretlen tettes ellen, aki 2022. július 11-én 11 óra körüli időben a 7100 Szekszárd, Béri Balogh Ádám utca 2. szám alatti Coop ABC-ben a pultra helyezett pénztárcáját ellopta, míg ő a fizetéssel volt elfoglalva. A tárcában benne volt személyi igazolványa, lakcímkártyája, TAJ kártyája, nyugdíjas igazolványa, OTP Bank által kiállított bankkártyája, valamint 7.500,-forint készpénze.

A bűncselekménnyel okozott kár: 10.000,-Ft.

Az elkövetőről készült  felvétel alapján a Szekszárdi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a személlyel kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél, hívja a 06-74-501-100-as szám 3633-as mellékét, vagy tegyen bejelentést – akár névtelensége megőrzése mellett – az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!