2022. 08. 12. Péntek Klára napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Musis et Virtutibus - Múzsák és erények 02:00

Kék hírek

Felfoghatatlan fájdalom: váratlanul összeesett és meghalt a 4 gyermekes édesanya

A családot teljesen letörte a tragédia.

  • Felfoghatatlan fájdalom: váratlanul összeesett és meghalt a 4 gyermekes édesanya

Egy anyuka összeesett és hirtelen meghalt, miután megfejte a teheneket a családi farmon. Jennifer Moseley és férje, David Staffordshire-ből, éppen hazatért egy kis nyaralásból az észak-walesi Llandudnóból, amikor tragédia történt.

David (48) elmondta, hogy felesége (45) pár hete mellkasi fájdalmakra panaszkodott, ám az orvosok szerint semmi komoly, csak meghúzta pár izmát. Amikor az állapota javulni kezdett, úgy döntöttek, elmennek egy kicsit pihenni. Ahogy visszaértek, rögtön belevetették magukat a munkába. Éppen megfejte a teheneket a 4 gyermekes édesanya, amikor azt mondta egy alkalmazottjának, rosszul érzi magát. Megfordult, hogy bemenjen a házba, lépett kettőt és összeesett. Nem tudták már megmenteni az életét.

"Nem tudom, az orvosok mit néztek el. Akkora fájdalmai voltak, hogy alig tudott felállni. Borzalmas volt. Az orvosok mégse vizsgálták ki. Adtak neki fájdalomcsillapítót és hazaküldték" - mesélte a férje.

Jennifer és David 1998-ban találkoztak egy hanley-i kocsmában, és négy fiúgyermekük született – James, Edward, Harry és Jack, akik 2002 és 2008 között születtek. David elmondta, Jennifer kiragyogott a tömegből a mosolya miatt.

"Elképesztően elfoglalt volt, rengeteg dolga és gondja volt, de mindig mosolygott. Mindenki kijött vele, az egész falu imádta" - emlékezett meg David.

 

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!