2022. 08. 20. Szombat István napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar ráadás

Következik:

Hazahúzó 01:00

Kék hírek

Fához kötözve találták meg a pornósztár meztelen holttestét

A nő élettelen, mezítelen teste egy erdős területről került elő.

  • Fához kötözve találták meg a pornósztár meztelen holttestét

A 23 éves, pornószínésznőként dolgozó japán Rina Aranót június 5-én látták utoljára élve, méghozzá egy rejtélyes férfival, majd a rendőrség éppen három nap múlva kapott jelentést a fiatal nő eltűnéséről – írja a The Sun.

A róla készült utolsó, térfigyelő kamera által rögzített felvétel tanúsága szerint

Rina egy vonatállomás parkolójában szállt be a 33 éves Hiroyuki Sampei kocsijába

az ország Ibaraki prefektúrájában.

A hatóságok által június 8-án megkezdett nyomozás 6 nappal később vezetett eredményre, amikor is a rendőrök megtalálták a nő meztelen, élettelen, fához kötözött testét, amit végül a közreadott személyleírás alapján Arano rajongói azonosítottak egy anyajegy, illetve az áldozat jellegzetes fogsorának segítségével.

A hatóságok természetesen már kikérdezték Sampeit, a halál oka azonban még nem ismert. Rinát mindenesetre a férfi luxusvillájától alig másfél kilométerre találták meg, ezért is került őrizetbe – igaz, az irdoai munkásként dolgozó gyanúsított állítja, nem rabolta el az általa a Twitteren megismert nőt, mindössze kirakta a villánál, majd egy közeli üzlethez szállította.

 

 

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!