2022. 09. 26. Hétfő Jusztina napja
Jelenleg a TV-ben:

Napirend előtti felszólalások

Következik:

Híradó 15:00

Kék hírek

Facebookra posztolt a vérrel borított nő: Megöltem a gyerekeimet

A 31 éves anya a közösségi oldalán jelentette be: ebben a percben végezte ki mindkét kisgyermekét.

  • Facebookra posztolt a vérrel borított nő: Megöltem a gyerekeimet

Vérontásba torkollott egy gyermekelhelyezési per a minap. Egy négyéves kislány életét vesztette, kétéves öccséért pedig jelenleg is küzdenek az orvosok. A testvéreknek saját anyjuk esett neki, aki később a Facebookon jelentette be, mit tett.

Horrorvideó a közösségi oldalon

Vasárnap délelőtt 11 óra körül jelent meg a New Orleansban élő 31 éves Janee Pedescleaux közösségi oldalán egy rendkívül aggasztó videó, melyen a nő volt látható vérrel borítva, miközben a következőket ordította a kamerába zaklatottan:

A gyerekeim halottak. Végeztem. Végeztem az élettel!

A felvételen ezt követően a picik apját, Jermaine Robertset nevezte meg felelősként. A férfi érthető módon azonnal autóba pattant, és padlógázzal hajtott a nő házához. Egy térfigyelő kamera rögzítette is, amint berohan, majd kislányával, Parisszel a karjában, valamint kisfiával kirohan, kocsiba teszi a vérző gyerekeket, és a kórházba hajt. A négyéves Paris életét sajnos nem sikerült már megmenteni, a pár kétéves kisfia pedig jelenleg is életveszélyes állapotban van. Janee Pedescleaux-t gyilkosság és gyilkossági kísérlet vádjával tartóztatták le.

Úgy tudni, a gyilkossághoz a férfi és a nő közt zajló gyermekelhelyezési per vezetett. Roberts azt állította, a nő nem képes megfelelő, egészséges környezetet biztosítani gyermekeiknek. Meghallgatásuk valamikor ebben a hónapban lett volna esedékes – írja a Daily Mail.

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Élő adásban égeti a gázt egy orosz férfi

Élő adásban égeti a gázt egy orosz férfi

Célja, hogy az olcsó orosz energiaárakkal görbe tükröt mutasson a nyugati világnak. A férfi gázszámlája ugyanis alig magasabb 1,4 eurónál, ami körülbelül 580 forintnak megfelelő összeg havonta.

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

Lezárt akta: betört és gyújtogatott

Lezárt akta: betört és gyújtogatott

A Szegedi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy szegedi férfi ellen aki betört egy belvárosi ingatlanba, majd tüzet gyújtott.
  57 gyorshajtó 3 óra alatt

57 gyorshajtó 3 óra alatt

Az terézvárosi rendőrök sebességmérési akciót tartottak az Andrássy úton szabálytalankodók kiszűrésére.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!