2022. 07. 02. Szombat Ottó napja
Jelenleg a TV-ben:

Zsuzsi asztala

Következik:

Vezércikk - Olvasunk a sorok között 14:00

Kék hírek

Ezt művelte a konténerszállító az almazöld Fiestával Pécsett

Nem kellemes, de annál tanulságosabb felvételt kapott a Budapesti autósok egy olvasójuktól, akinek fedélzeti kamerája rögzítette a sajnálatos esetet Pécsett.

A konténerszállító és az almazöld Ford Fiesta is a Siklósi útra szerettek volna balra kanyarodni a kétsávos úton. Ekkor történt a baleset.

Miután befordultak a Siklósi útra, vélhetőleg a konténerszállító tehergépkocsi holtterébe kerülhetett a kis autó, mert sávváltáskor sajnos a tehergépkocsi az autónak ütközött, amit maga elé is forgatott.

“Információm szerint a konténeres elismerte a hibát, szerencsére sérülés nélkül megúszták az esetet.

Tanulság: “áldozathibáztatás” nélkül, de ha nem közlekedünk egy teherautó holtterében ez elkerülhető lett volna”– fűzte a videóhoz az olvasó.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!