2021. 12. 01. Szerda Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sporthírek 07:50

Kék hírek

Európai top szökevényeket fogtak el Magyarországon

Különösen veszélyes külföldi bűnözőket fogtak el a magyar rendőrök Győrben. Egy horvát nemzetiségű 45 éves férfit és 25 éves társát azzal gyanúsítják, hogy 2020 májusban Szlovéniában, Nova Gorica városban egy bár előtt több lövést adtak le egy helyi lakosra azért, hogy megöljék. Az áldozat el tudott menekülni, így a gyilkosságot nem sikerült végrehajtani. A két férfi ugyanakkor több, Horvátországban és Olaszországban elkövetett leszámolásos bűncselekménnyel hozható összefüggésbe, ezért Európa legkeresettebb bűnözői között tartották őket számon. A két horvát férfit a magyar rendőrök őrizetbe vették, kiadatásukról a bíróság később dönt.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Nagy siker az oltási akcióhét

Kétszer annyian szeretnének oltást kapni a regisztráció nélküli heteken a pécsváradi oltóponton, mint korábban. Az első oltást felvevők aránya 15 százalék volt, ami az országos átlag másfélszerese.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Élet a vonal végén

A budapesti rendőrök a járőrautók hangjelzései és folyamatos telefonkapcsolat segítségével időben megtaláltak egy nőt, aki Normafán lett rosszul.

Mintha az övé lett volna

Vásárláskor a terminál jelezte, hogy lopott bankkártyával fizetne a vevő. A mezőtúri nyomozók elszámoltatták a feltételezett elkövetőt, aki beismerő vallomást tett.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!