2022. 12. 02. Péntek Melinda, Vivien napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Kék hírek

Érkezett a segítség

Egy otthonából eltűnt 41 éves asszonyt találtak meg a szentendrei rendőrök.

  • Érkezett a segítség

Szeptember 25-én kora reggel indult útnak egy helybéli nő, telefonja és iratai nélkül. A depresszióban szenvedő asszony hosszú órákon át nem tért haza, a rendőrséget aggódó férje értesítette.

Felkutatására több rendőri egység is indult, ellenőrizték azokat a helyeket, amerre járni szokott, egy ideig azonban nem akadtak a nyomára. Nem adták fel, keresésük nem egész két órán belül ért célt, amikor egy, a Duna partján bolyongó nő személyében vélték felismerni a keresett asszonyt. A nő kissé feszült és zavart volt, szerencsére baja nem esett, a rendőrök mentőt hívtak hozzá, akik megfigyelésre kórházba vitték. 

 

Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!