2023. 11. 28. Kedd Stefánia napja
Jelenleg a TV-ben:

Olimpiai álom Erdélyben

Következik:

Híradó 12:00

Kék hírek

Emberölés kísérlet miatt kell felelnie

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2022. március 11-én 17 óra 34 perckor érkezett bejelentés a II. kerületből egy férfi és egy nő közötti veszekedésről.

  • Emberölés kísérlet miatt kell felelnie

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi egy II. kerületi buszmegállóban megszólította válófélben lévő feleségét, majd egy ollóval több alkalommal arcán és felsőtestén megsebezte, miközben kijelentette, hogy megöli. A férfi cselekményét a járókelők közbelépésére hagyta abba. A nőt kórházba szállították, ahol megállapítást nyert, hogy könnyű sérüléseket szenvedett.

A BRFK Életvédelmi Osztálya emberölés kísérlet gyanúja miatt indított eljárást.  

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!