2021. 11. 27. Szombat Virgil napja
Jelenleg a TV-ben:

Csörte - A nap vitája

Következik:

Hírek 14:00

Kék hírek

Emberölés bűntett kísérlete miatt őrizetben

A Fejér megyei rendőrök egy órán belül elfogták a 16 éves fiatalt, aki a megalapozott gyanú szerint életveszélyesen megsebesített egy 19 éves férfit.

A 112-es segélyhívó számra 2021. október 23-án nem sokkal éjfél előtt bejelentést tett egy férfi, miszerint Iváncsán megszúrták. 

A helyszínre irányított járőrök elsősegélyben részesítették az áldozatot – aki el tudta mondani, ki szúrta meg -, majd a férfit átadták a mentőszolgálat munkatársainak, akik kórházba szállították. A rendőrök azonnal megkezdték az elkövető felkutatását, majd rövid idő múlva elfogták a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, egy 16 éves besnyői fiút, akit a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságra előállítottak. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a sértett által elszenvedett sérülések életveszélyesek voltak, és azok elhelyezkedésére figyelemmel a cselekmény alkalmas volt arra, hogy a sértett életét kioltsa. 

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói a besnyői fiatalt őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként hallgatták ki, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. Vele szemben emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Police.hu

Kép: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Videón egy sofőr második születésnapja

A BPIAutósok.hu olvasójának fedélzeti kamerája rögzített egy olyan előzést, aminek nagyon csúnya vége lehetett volna. 2021. november 26.

Használtautó hirdetésekkel csaltak

A vádirat szerint a vádlott - egy 45 éves nő - 2017 decemberét megelőzően megállapodott a tőle különélő férjével abban, hogy megélhetésüket csalások elkövetéséből fogják fedezni. 2021. november 26.

14 évre fegyházbüntetés a férfinak, aki agyontaposta áldozatát

A Debreceni Ítélőtábla helybenhagyta az elsőfokú ítéletet, amely jogerőre emelkedett. 2021. november 26.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!