2023. 12. 03. Vasárnap Ferenc, Olívia napja
Jelenleg a TV-ben:

Én és a nagyapám

Következik:

Híradó 15:05

Kék hírek

Emberkereskedelem és prostitúció elősegítése a gyanú

A szerencsi rendőrök őrizetbe vették azt a tállyai asszonyt, aki egy kiszolgáltatott helyzetben lévő nőt kényszerített prostitúcióra.

  • Emberkereskedelem és prostitúció elősegítése a gyanú

Emberkereskedelem és prostitúció elősegítése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Szerencsi Rendőrkapitányság egy 49 éves és tállyai nővel szemben. 

Az eljárás jelenleg rendelkezésre álló adatai alapján a gyanúsított egy fiatal nő kiszolgáltatott helyzetét kihasználva 2017. évtől rábírta, hogy magát egy internetes oldalon hirdesse prostituáltként, majd ezen tevékenységből befolyó összeget az asszony elvette, és azt a saját megélhetésére fordította. Az elkövető továbbá a tályai házában - egy külön berendezett szobában - a fia élettársának biztosította, hogy ott folyamatosan prostitúciós tevékenységet végezzen.

Az asszony 27 éves fia közreműködött abban, hogy az élettársa az édesanyjának a lakásán nyújtson szexuális szolgáltatást, míg a 32 éves fia is elősegítette ezt a tevékenységet, így velük szemben kerítés, illetve prostitúció elősegítése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Szerencsi Rendőrkapitányság.

A rendőrök a nyomozási cselekmények végrehajtása során azt is megállapították, hogy a férfiak saját fogyasztási céljaik kielégítése érdekében kábítószernek minősülő növényi törmeléket szereztek be és fogyasztottak el, ezért ellenük kábítószer birtoklás vétség miatt is indult eljárás.

A nyomozók az elkövetőket 2021. november 4-én gyanúsítottként hallgatták ki, majd a nőt őrizetbe vették.

Police.hu

Kép: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Halálos lakástűz volt Apcon

Halálos lakástűz volt Apcon

Lakástűzben meghalt egy ember advent első vasárnapján a Heves vármegyei Apcon - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság helyettes szóvivője az MTI-vel.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!