2023. 12. 11. Hétfő Árpád napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Híradó 17:00

Kék hírek

Elzárásra ítélte a bíróság azt a férfit, aki valótlan bejelentésekkel vezette félre több alkalommal a hatóságot

A Tatabányai Járásbíróság a 2022. március 7. napján tartott előkészítő ülésen, hatóság félrevezetésének vétsége miatt 60 nap elzárásra ítélt egy tatabányai férfit. Az ítélet jogerős.

  • Elzárásra ítélte a bíróság azt a férfit, aki valótlan bejelentésekkel vezette félre több alkalommal a hatóságot

A megállapított tényállás szerint a vádlott férfi 2019/2020. évben 4 alkalommal tett telefonon valótlan bejelentést a 112-es segélyhívó telefonszámon, illetve a KEM Rendőr-főkapitányságon. Három esetben a bejelentésében az szerepelt, hogy megöltek valakit, illetve ő ölt meg valakit, míg a 4. esetben azt közölte, hogy egy lakásba bezártak egy embert és éheztetik. A kiérkező rendőrök mind a négy esetben megállapították, hogy a bejelentett bűncselekmény nem történt meg. A vádlott elismerte a bejelentések valótlanságát, amit állítása szerint azért tett, mert nem foglalkoztak vele, illetve börtönbe szeretett volna kerülni, egy alkalommal pedig így kívánta a buszmegállóból a hajléktalanokat eltávolíttatni.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Tragédia Mórahalomnál + videó

Tragédia Mórahalomnál + videó

Halálos baleset történt szombaton Mórahalom és Ásotthalom között, az 5514-es út 5-ös kilométerszelvényénél - közölte a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság az MTI-vel.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!