2022. 05. 26. Csütörtök Fülöp, Evelin napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Híradó 07:00

Kék hírek

Eltűnt Sárközi Violetta

A lakosság segítségét kérik a tamási rendőrök.

A Tamási Rendőrkapitányság a 17050-157/373/2021. számon körözési eljárást folytat Sárközi Violetta eltűnése kapcsán.

A 17 éves lány 2021. december 15-én engedély nélkül távozott a hőgyészi gyermekotthonból, tartózkodási helye azóta ismeretlen, életjelet nem ad magáról.

Sárközi Violetta körülbelül 150 centiméter magas, barna hajú, barna szemű, normál testalkatú. Eltűnésekor fekete dzsekit, kék színű farmernadrágot viselt.

A Tamási Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható lány jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél, hívja a 0674501106-os számot, vagy tegyen bejelentést – akár névtelensége megőrzése mellett – a 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

 

 

 

Police.hu

kép: Police,.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Példátlan természeti csapás érte Kaposvárt

Szerdán hatalmas vihar pusztított Kaposváron. A hirtelen lezúdult, jelentős mennyiségű eső és a dió, sőt néhol ököl nagyságú jégdarabok sok épületben és autóban okoztak jelentős károkat.

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!