2022. 10. 01. Szombat Malvin napja
Jelenleg a TV-ben:

Svenk

Következik:

Globál 23:10

Kék hírek

Eltűnt egy 6 éves kislány, édesanyját pedig holtan találták

A hatóságok arra gyanakszanak, hogy a lány eltűnése összefüggésben lehet édesanyja halálával.

  • Eltűnt egy 6 éves kislány, édesanyját pedig holtan találták

Kétségbeesett keresést indított a minnesotai rendőrség egy 6 éves kislány után, akit édesanyja öngyilkossága óta nem találnak. A 39 éves Lisa Wade holttestét szombaton Rice megyei otthonában fedezte fel a rendőrség. A nő kislányát, Elle Ragint azóta sehol sem találják. Ezért a rendőrség hajtóvadászatot indított, hogy megtalálják a hatéves kislányt. 

A hatóságok arra gyanakszanak, hogy a lány eltűnése összefüggésben lehet édesanyja halálával. 

„A rendőrség joggal feltételezheti, hogy Wade-nek köze lehetett Elle eltűnéséhez, mielőtt a nő kioltotta volna saját életét” – olvasható a megyei seriffhivatal közleményében.

A rendőrség nyomok után kutatva, kutyás csapatokkal és drónokkal is átkutatta a környéket, egyelőre eredménytelenül - írja a New York Post a rendőrség vasárnapi közleményére hivatkozva.

Van segítség!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!