2022. 11. 29. Kedd Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:25

Kék hírek

Eltűnés miatt keresik Őszi Alexandrát

A Szekszárdi Rendőrkapitányság eljárást folytat Őszi Alexandra eltűnése kapcsán.

  • Eltűnés miatt keresik Őszi Alexandrát

A 16 éves szekszárdi lány 2022. augusztus 18-án 15.00 óra körüli időben távozott el engedély nélkül az otthonból. Azóta tartózkodási helye ismeretlen, életjelet nem ad magáról. Őszi Alexandra körülbelül 160 centiméter magas, vékony testalkatú, haja sötétbarna, félhosszú.

Eltűnésekor világos pólót, farmer rövidnadrágot és fekete sportcipőt viselt.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfi jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szekszárdi Rendőrkapitányságon, hívja a 0674/501-106-os telefonszámot vagy tegyen bejelentést – akár névtelensége megőrzése mellett – az ingyenesen hívható 06/80/555-111 „Telefontanú" zöld számán, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!