2023. 11. 28. Kedd Stefánia napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 23:00

Kék hírek

Eltiltás hatálya alatt vezetett, sőt körözték is

A 26 éves szekszárdi férfit elfogták, majd gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök.

  • Eltiltás hatálya alatt vezetett, sőt körözték is

A Szekszárdi Rendőrkapitányság munkatársai 2022. január 31-én a délutáni órákban a tolnai megyeszékhelyen állítottak meg egy személygépkocsit. A sofőr adatainak ellenőrzése során megállapították, hogy a 26 éves férfinak nincs vezetői engedélye, mert őt a Szekszárdi Rendőrkapitányság jogerősen eltiltotta a járművezetésétől. Az egyenruhások megállapították azt is, hogy az általuk jól ismert sofőrt körözik egy meg nem fizetett bírság miatt.

A rendőrök a férfit előállították a rendőrkapitányságra, és gyanúsítottként hallgatták ki eltiltás hatálya alatti járművezetés vétség elkövetése miatt. Kihallgatása közben megjelent a családja is, akik a bírságot – melyet korábban kiszabtak rá a rendőrök – megfizették, így a sofőrnek nem kellett börtönbe vonulnia.

Police.hu

kép: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!