2023. 12. 09. Szombat Natália napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Híradó 22:20

Kék hírek

Elsírták magukat a rendőrök, amikor meglátták a 4 kicsi gyereket a lakásban

A szomszédok veszekedést hallottak, ezért hívták ki a rendőrséget.

  • Elsírták magukat a rendőrök, amikor meglátták a 4 kicsi gyereket a lakásban

Elsírták magukat a rendőrök és a családsegítők, amikor kivonultak a kazah Ekibastuzban található lakáshoz. A lakásban egy négygyermekes család élt borzalmas körülmények között.

A 7, 5, 4, é 3 éves kisgyerek se járni, se beszélni nem tudott, a kislány hasa az éhezéstől felpuffadt, a két nagyobb gyereknek pedig eldeformálódtak a végtagjaik.

Az anya állította, csak 3 napja nem ettek, ám az állapotuk szerint kórosan alultápláltak voltak. A lakásban mindenhol szemét, piszkos pelenkák voltak és vizeletszag terjengett, a gyerekek mocskosak és meztelenek voltak.

A helyszínre hívták a mentőszolgálatot is, akiknek ölben kellett kivinni a gyerekeket, ugyanis képtelenek voltak járni. A 27 éves anyjukat is kórházba vitték megfigyelésre.

"A szegény gyerekek nem tudtak kimenni a lakásból, nem tudtak járni, féltek az emberektől. Olyanok, mint Maugli" - mesélte az egyik gyermekvédelmis a sajtónak.

A sokk a kórházban tetőzött, ugyanis kiderült, hogy egyik gyereket sem vették nyilvántartásba, nincs születési anyakönyvi kivonatuk, soha nem látta őket még orvos.

"Mindannyian sokkos állapotban vagyunk, akik a helyszínre mentünk. Elborzadtunk a látványtól. Most arra próbálunk rájönni, hogyan fordulhat elő ilyesmi a 21. században".

 

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Tragédia Mórahalomnál + videó

Tragédia Mórahalomnál + videó

Halálos baleset történt szombaton Mórahalom és Ásotthalom között, az 5514-es út 5-ös kilométerszelvényénél - közölte a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság az MTI-vel.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!