2024. 07. 22. Hétfő Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Híradó 19:00

Kék hírek

Elmebeteg lehet a nyíregyházi nevelőanya

Elmebeteg lehet az a nyíregyházi anyuka, aki napig autózott nevelt kisfia holttestével az autó csomagtartójában Nyíregyházán.

  • Elmebeteg lehet a nyíregyházi nevelőanya

Az elsődleges pszichológiai vélemény szerint további vizsgálatra van szükség ahhoz, hogy megállapítsák, beszámítható-e a a 34 éves nő. Mint ismert, néhány héttel ezelőtt a nevelő anya autójának csomagtartójában találták meg a kétéves kisfiút, aki félrenyelt egy falatot, emiatt megfulladt. A nő nem hívott mentőt vagy más segítséget, illetve orvoshoz sem vitte a gyermeket. Ehelyett másnap hajnalban, amikor a családja még aludt, betette a kicsi holttestét az autó csomagtartójába, annak egyéves húgát pedig a gyerekülésbe, majd elment otthonról és két napig nem adott életjelt magukról, csak körbe-körbe autózott.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

ORFK: mintegy hétezren érkeztek Ukrajnából vasárnap

ORFK: mintegy hétezren érkeztek Ukrajnából vasárnap

Az ukrán-magyar határszakaszon 6806-an léptek be Magyarországra vasárnap, a román-magyar határszakaszon belépők közül pedig 8219-en nyilatkoztak úgy, hogy Ukrajnából érkeztek - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) hétfőn az MTI-t.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!