2022. 08. 08. Hétfő László napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Kék hírek

Elfogták a gyilkost, aki a nyílt utcán lőtt fejbe egy kismamát

Letartóztatták azt a fiatal fekete férfit, aki szerdán az utcán fejbelőtt egy három hónapos babájával sétáló kismamát. Az eset New Yorkban, Manhattan felső-keleti részén történt.

A lövöldözés a hatóságok szerint előre kitervelt volt, egyetlen fejlövést követően az elkövető elhagyta a helyszínt, és napokig szökésben volt. A vádlott és az áldozat közti kapcsolatról egyelőre nincs pontos információ, de az amerikai hatóságok valószínűsítik, hogy az elkövető a gyermek biológiai apja vagy az anya korábbi szeretője lehetett. A kisbabának nem esett baja, jelenleg a hatóságok vigyáznak rá.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!