2022. 05. 16. Hétfő Mózes, Botond napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:30

Kék hírek

Elfogta a rendőrség a vasárnap esti emberölés tettesét

A rendőrség elfogta a vasárnap esti késes gyilkosság tettesét. A határozott rendőri fellépésnek köszönhetően a Budapesti Rendőrkapitányság emberei 38 óra alatt elfogták azt a férfit aki a gyanú szerint leszúrt egy 39 éves családapát a XVI. kerületben. Információnk szerint a tettes egy kocsit akart feltörni és eközben zavarta meg a későbbi áldozat. A szintén 39 éves férfit szíven szúrta, aki a kórházba szállítás után meghalt. Pál Adrián rendőr ezredes elmondta: egy járókelő értesítése alapján indult a nyomozás, melynek során a térfigyelő kamerák felvételeit felhasználva fogták el a kárpátaljai elkövetőt. A férfi beismerte a bűncselekményt.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Család - Gyermek - Jövő

Ha vannak családok, lesznek gyermekek és lesz jövőnk is – mondta a Kopp Mária Intézet elnöke az intézet Családtudományi Szakmai Kollégiumának könyvbemutatóján.

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

A gyalázat napja

A Newsmax 42 perces dokumentumfilmje a Capitolium 2021. január 6-i ostromáról - Globál, szombat 23 óra, HírTV.

Kapcsolódó tartalmak

Álló sorba csapódott egy kamion

Feltorlódott kocsisorba csapódott egy kamion az M1-es autópályán Győr térségében. A baleset még szerdán történt, de ma rakta ki a róla készült felvételeket a magyar közút.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!