2022. 09. 26. Hétfő Jusztina napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Interpellációk 15:30

Kék hírek

Elfogta a rendőrség a kerepesi Recskafantomot

Úgy tűnik, érdemes volt a polgármesternek nyilvánosságra hoznia azt a felvételt, amin a perverz látható nyilvános önkielégítés közben.

  • Elfogta a rendőrség a kerepesi Recskafantomot

Facebook-oldalán tájékoztatta a lakosságot Kerepes polgármestere, Gyuricza László: a Gödöllői Rendőrkapitányság munkatársai csütörtök este elfogták a kerepesi recskafantomot, avagy ahogy a politikus nevezte az illetőt, a "mézpergetőt". Posztja alatt sokan gratuláltak Gyuriczának, megemlítve: mégiscsak megérte nyilvánosságra hozni a felvételt a szatírról.

Mint arról a Ripost korábban beszámolt, térfigyelő kamerák rögzítették azt a 30 év körüli férfit, aki a szilasligeti HÉV-megállóban végzett önkielégítést hétfőn, miközben egy szemközti padon ülő nőt bámult. Az esetet követően a polgármester nyilvános videóban szólította fel az ismeretlent, hogy két napon belül adja fel magát, különben minden közösségi oldalra feltölti a róla készült, jó minőségű felvételt, és – ahogyan ő fogalmazott – "népszerűbb lesz, mint a kőbányai orális fantom". 

Nos, akkor a fenyegetés nem hatott, a felvétel meg is jelent, és bár a közösségi oldalak irányelveit sérti, ami miatt a legtöbb helyről azóta el is tűnt, igen sokan láthatták a magát kényeztető szatírt.

Ripost

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

Lezárt akta: betört és gyújtogatott

Lezárt akta: betört és gyújtogatott

A Szegedi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy szegedi férfi ellen aki betört egy belvárosi ingatlanba, majd tüzet gyújtott.
  57 gyorshajtó 3 óra alatt

57 gyorshajtó 3 óra alatt

Az terézvárosi rendőrök sebességmérési akciót tartottak az Andrássy úton szabálytalankodók kiszűrésére.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!