2022. 09. 28. Szerda Vencel napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Mozaik 09:00

Kék hírek

Elfajult a szexrabszolgaság, szörnyű dolgot tett a magyar tinédzser

A függősége miatt kihasználták, prostitúcióra kényszerítették, és azt is elérték, hogy saját nagymamáját megtámadja.

  • Elfajult a szexrabszolgaság, szörnyű dolgot tett a magyar tinédzser

Bíróság elé áll a tinédzser annak ellenére, hogy őt kényszerítették szexmunkára. A tini 2020 tavaszán megszökött a gyermekotthonból, és hol hajléktalanként élt, hol pedig ismerősöknél szállt meg. Mindeközben már kábítószer fogyasztó is volt, és mivel nem volt pénze a drogra, rossz társaságba keveredett.

Egyik ismerősén keresztül ismerkedett meg egy férfival, aki szintén szerfüggő volt, és akinek hatása alatt sok mindent megtett.

A férfi rávette arra, hogy pornográf képeket készítsenek cserébe lakhatásért és drogokért. Később pedig szexmunkásként kezdte el a férfi hirdetni.

Egy hónapig több férfi is fizetett a szexuális szolgáltatásokért, a nagyjából 20-60 ezer forintos fizetségét pedig odaadta futtatójának drogért és némi ételért cserébe.

De ez mind nem volt elég, a férfi arra is rávette a tinit, hogy saját nagymamáját megkörnyékezze. El is ment az asszonyhoz, és életveszélyesen megfenyegette, de nem kapott pénzt. Majd másnap visszament, újra megpróbált pénzt kérni tőle, a nemleges válasz miatt pedig rátámadt az asszonyra, megpróbálta kitépni a nyakából a láncát, de csak a rajta lévő medált sikerült megszereznie. Dühében a medált hozzávágta a mamájához.

A Budapest Környéki Törvényszéken bűncselekmény felismerésére vagy elhárítására idős koránál fogva korlátozottan képes személy ellen elkövetett rablás kísérlete és más bűncselekmények miatt tartanak tárgyalást a tinivel és futtatójával szemben.

 


Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Látni és látszódni fontos a közutakon

Látni és látszódni fontos a közutakon

Aki autóba ül az biztosan tudja, hogy a fék, a fényszórók, az irányjelzők, az ablakmosó, és az ablaktörlő ellenőrzése a legfontosabb indulás előtt. Különösen ilyenkor, amikor szürke idő van, és az utak is csúszósak.

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!