2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Kék hírek

Életfogytiglanra ítélték a kishúgát kivégző pszichopata tinit

A 14 éves fiú döntő szerepet játszott mostohatestvére, Logan Mwangi brutális meggyilkolásában.

  • Életfogytiglanra ítélték a kishúgát kivégző pszichopata tinit

A 14 éves Craig Mulligan „orgazmikusnak” találta a fájdalom okozását, és azzal dicsekedett, hogy élvezi, ha megverheti a nála fiatalabb gyerekeket. Most azonban börtönben fogja tölteni az életét, miután bűnösnek találták 5 éves mostohatestvére meggyilkolásában.

Mulligan mostohaanyjával, a 31 éves Angharad Williamsonnal, és saját apjával, a 40 éves John 'Jay' Cole-lal együtt olyan típusú sebeket ejtett a védtelen gyermeken, mielőtt a holttestét a folyóba dobta, amilyeneket a nagy sebességnél elszenvedett autóbaleseteknél szoktak tapasztalni. 

Amikor a rendőrség tavaly július 31-én átfésülte az Ogmore folyót a walesi Bridgendben, felfedezték, hogy Logan 56 külső vágást és zúzódást, valamint végzetes belső sérüléseket szenvedett. A kislány meggyilkolása előtt jól láthatóak voltak a Mulligan gonoszságára figyelmeztető jelek. A kamasz előzőleg még a család kutyáját is megtámadta, akinek egy műtétet követően dezodort fújt a szemébe, és a hátsó lábait magasra húzta.

Egyik korábbi nevelőszülője azt mondta:Teljesen gonosz volt, és élvezte, hogy szorongást és félelmet kelt. Nem ismert határokat.A korábbi tárgyalásokon a bíróság tudomást szerzett egy aljas dalról is, amelyet Mulligan énekelt gyerekek megkárosításáról. 

2021 júniusában és júliusában nyolc hétig nevelőszülők gondozásában élt, akik azt mondták, nem tudtak megbirkózni ijesztő viselkedésével. 

A közel 50 éven át 80 gyermeket felnevelő család egyszülött lányukkal élt otthon, amikor meghívták Mulligant. Azonban hamarosan arra kényszerültek, hogy olyasmit tegyenek, amit korábban soha, megkérték, hogy távolítsák el a gyereket. Mulligan  már az első este megmutatta gonosz oldalát, miután a késével dicsekedett a kislánynak. A nevelőszülők azt mondták, hogy "egyszerűen irányíthatatlan" volt, és minden "ölnivaló volt" számára.Rendszeresen találtak késeket a párnái alatt.Egy alkalommal elmentek egy helyi parkba, és hallották, hogy azt mondja:Játszuk azt, hogy megyilkollak titeket, és mindnyájatokat fekete zsákokba teszlek!A tinédzser többször is beszélt arról, hogy mennyire gyűlölte Logant, és mennyire szeretné őt holtan látni. Mulligan baljós viselkedése ellenére azonban a szociális munkások néhány héttel a kis Logan halála előtt „hülyeségnek” minősítették az aggodalmakat.

Mulligant életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték (minimum 15 évre) szüleivel egyetemben, akik szintén életfogytiglanit kaptak. 

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Tragédia történt Ágasegyháza közelében + videó

Tragédia történt Ágasegyháza közelében + videó

Halálos baleset történt szombaton az 5301-es úton Ágasegyháza közelében - közölte a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság az MTI érdeklődésére. A baon.hu úgy tudja, egy fiatal sofőr volt az áldozat.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!