2022. 01. 19. Szerda Sára, Márió napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk - Olvasunk a sorok között

Következik:

Híradó 22:00

Kék hírek

Életet mentett a szabadidős készenléti rendőr

A Készenléti Rendőrség kiemelt objektumőre élesztett újra egy nőt.

Tokodi Dávid r. törzsőrmester, a Készenléti Rendőrség Személy- és Objektumvédelmi Igazgatóság Objektumvédelmi Főosztály III. Őrségi Osztály kiemelt objektumőre 2022. január 13-án délután a III. kerületi lakásába tartott, amikor észrevette, hogy a panelház liftje előtt egy eszméletlen idős nő fekszik. Odalépett hozzá, de kommunikálni nem tudott vele, ezért értesítette a mentőszolgálatot. Miközben ellenőrizte a légzését és keringését, észlelte, hogy a nő pulzusa megszűnt. A törzsőrmester, aki a Készenléti Rendőrség által szervezett újraélesztési tanfolyamon szerzett ismeretekkel is rendelkezik, a diszpécser utasításai alapján haladéktalanul megkezdte a szívmasszázst, amelyet a mentők helyszínre érkezéséig folytatott. Ezután a mentőszolgálat munkatársai átvették az újraélesztést és miután stabilizálták a beteg állapotát, kórházba szállították.

Police.hu

kép: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Radar - Állati hírek a világból

Különleges szertartásokkal készültek Szent Antal, azaz az állatok védőszentjének ünnepére a világban. Mexikóvárosban a templomba vitték kiskedvenceiket az emberek, egy spanyol kis faluban pedig tűzet ugrottak át a lovasok lovaikkal.

Műsorok

MŰSORVÁLTOZÁS

Ettől a héttől kezdve nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

Elfogás

A szlovák és a magyar rendőrök közös vasúti járőrszolgálata nyolc migráns előállítását eredményezte.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!