2021. 10. 20. Szerda Vendel napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sporthírek 18:50

Kék hírek

Elcsípték

A tulajdonos tudta és beleegyezése nélkül, nem utolsó sorban jogosítvány híján kötött el egy kocsit a 16 éves mogyoródi fiú. Órákon belül elszámoltatták.

 

Egy ideje már egy telken, de külön épületben lakott egymás mellett két ismerős Mogyoródon. Egy hirtelen ötlettől vezérelve 2021. szeptember 13-án este a 16 éves fiú ügy döntött, bemegy szomszédja házába, magához veszi a férfi autójának kulcsát és tesz egy pár kört a városban. A sértett miután észlelte, hogy az autóját valaki elvitte, bejelentést tett a rendőrségen.

Nem tartott sokáig a kiruccanás, a helyi körzeti megbízott pár órával később útját állta a keresett autónak, a sofőrnek pedig számot kellett adnia tettéről. A rendőrök a jogtalanul használt járművet azonnal lefoglalták és visszajuttatták jogos tulajdonosához, amikor kiderült, egy abban lévő erősítőnek és mélynyomónak lába kélt. 

A fiatal kihallgatásán a gyanúsítás ellen panaszt tett, a cselekmény elkövetését csak részben ismerte el. Azt vallotta, hogy ugyan az autót igaz, hogy elvitte, állítása szerint a hangtechnikához nem nyúlt.

Vele szemben a további eljárást -szabadlábon hagyása mellett- jármű önkényes elvétele bűntettének, valamint lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a Gödöllői Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya, az engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési eljárás indult.

 

Police.hu

Kép: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Megmentette az életét

A Dombóvári Rendőrkapitányság egyenruhása, Márton Krisztián r. törzsőrmester egy helyi férfit húzott ki a település melletti Szállásréti-tóból. 2021. október 20.

Családi vállalkozás

Két helyszínen csaptak le egyszerre a nyomozók, akik elfogták a kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítható családot. 2021. október 20.

Elfogták a rendőrök

Érvényes vezetői engedély és a tulajdonos tudta és beleegyezése nélkül közlekedett a gépjárművel a 19 éves nógrádmegyeri férfi. 2021. október 20.

Legfrisebb híreink

Radar: Gyerekek a motoron

Nem csak Talmácsi Gábor világbajnoki kupáit és érmeit és a 2007-es világbajnok motorját csodálhatta meg, aki Hernádra látogatott.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!