2022. 10. 01. Szombat Malvin napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

A modern cirkusz atyja 11:05

Kék hírek

Egymásba karolva zuhant ki a hatodikról a színész és felesége

Rejtélyes körülmények miatt vesztette életét a házaspár. A rendőrség napokkal később még mindig azt vizsgálja, mi okozhatta a tragédiát.

  • Egymásba karolva zuhant ki a hatodikról a színész és felesége

A rendőrök egy hatodik emeleti lakásból kizuhant házaspár rejtélyes halálának ügyében indított nyomozást. Elsősorban azt vizsgálják, vannak-e dulakodásra utaló jelek a házukban.

A 35 éves Florind Belliu albán színészt és feleségét, a 28 éves Ornela Shehit a New York-i Bronxban található Cruger Avenue udvarán találták meg. A körülbelül tíz perc alatt kiérkező mentősök, mindkettőjüket halottnak nyilvánították.

A holttesteket barátok és szomszédok azonosították. A szemtanúk arról számoltak be, hogy: Florind és Ornela két kisfia, akik 2 és 6 évesek, az esés utáni pillanatokban anyjukért kiáltottak.

A jelentések szerint a lakásban nem találtak búcsúlevelet. Több szomszéd is dühös emberként írták le Florind Belliut, aki magának való volt. A rendőrségi információk szerint mentális problémával küzdött.

– Voltak olyan jelek a lakásban, amik arra utalnak, hogy nem volt minden rendben, mintha nem csak úgy eldöntötték volna, hogy otthagyják a gyerekeiket és leugranak – árulta el a rendőrség szóvivője a Mirrornak.

 

A tragédia idején a közelben egy építkezés folyt. Az egyik munkás felidézte, mit hallottak a kávészünetben az egyik kollégájával. Azt mondta, hogy hatalmas robajra lettek figyelmesek, mintha egy nagy acéldarab a földhöz csapódott volna. Aztán egy gyereket hallottak, aki azt kiabálta: „Mama, mama!”

– Átnézett a kapun és ott meglátta a két holttestet – tette hozzá.

Az egyik szomszéd szerint Florind Belliu az eset napján ünnepelte a születésnapját.

 

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Soroló: Roham a hatósági áras tűzifákért

Soroló: Roham a hatósági áras tűzifákért

Szárazságtűrő növényeket tesztelnek egy Körös-Maros menti biofarmon, október 7-ig tehetnek ajánlatot a gazdálkodók a környéken lévő díszhektárnál kisebb állami földek megvásárlására és roham a hatósági áras tűzifákért.

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

Eltűnt egy 21 éves lány

Eltűnt egy 21 éves lány

A Gödöllői Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat a 21 éves fiatal eltűnésének ügyében.
Családi dráma Nyírteleken

Családi dráma Nyírteleken

A nyíregyházi rendőrök a TEK szakmai irányítása mellett elfogták a felfegyverkezve családját fenyegető férfit.
Kukkoló rendőrkézen

Kukkoló rendőrkézen

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai gyanúsítottként kihallgatták az 57 éves helyi férfit.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!