2021. 10. 18. Hétfő Lukács napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Kék hírek

Egy hét alatt kétszer

A szekszárdi rendőrök a hét folyamán két alkalommal intézkedtek azzal a paksi férfival szemben, aki eltiltás hatálya alatt, ittasan motorozott Szekszárdon.

A tolnai megyeszékhelyen 2021. szeptember 19-én a délutáni órákban állítottak meg egy segédmotorost a járőrök. A 36 éves férfi adatainak ellenőrzése során megállapították, hogy őt a Paksi Rendőrkapitányságon jogerősen eltiltották a járművek vezetésétől. Munkatársaink a férfival szondát is fújattak, mely magas értéket mutatott. A sofőrt további mintavételre előállították, mely megerősítette az ittasság tényét. A Szekszárdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán a férfit ittas járművezetés vétség és eltiltás hatálya alatti járművezetés vétség miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

A szekszárdi járőrök 2021. szeptember 25-én a késő esti órákban ismét intézkedtek a 36 éves paksi férfival, aki ezúttal is eltiltás hatálya alatt, ittasan vezetett. A járőrök a sofőrt további mintavételre előállították, mely megerősítette az ittasság tényét.  A férfival szemben a szekszárdi rendőrök újra büntetőeljárást indítottak.

Police.hu

Kép: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Kattant a bilincs

A gyanú szerint egy 47 éves férfi debreceni albérletében árulta a drogot. 2021. október 18.

Nagycenk közelében fogták el a rendőrök az embercsempészt

Három illegális migránst szállított autójában egy szír férfi és társa. 2021. október 18.

Cserbenhagyás-gyanús jelenet az M1-M7 bevezető szakaszán

A Magyar Közút felvételén jól látszik megpördülő autóval koccanó jármű csak lefékez, majd megkerüli a landoló kocsit. 2021. október 18.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!